Göteborgsvarvsmeny

Ja, lite sent tips nu kanske... men nästa år - om du ska springa - kan jag rekommendera följande meny:
Frukost: (9:00)
- Fil, banan och supermuslin.
- Leverpastejmacka med gurka
- Jos: Apelsin
- Te: Roibus rabarbergrädd
Pastasallad med senapsmarinerad kyckling. Smaskens! Så här gjorde man med kycklingen...
- Tina kycklingfiléer och skär i bitar
- Fräs lätt i stekpanna och stek färdigt i ugnen i ca 20 minuter med salt och vitpeppar
- Låt svalna, lägg på ett ordentligt fat
- Häll över en blandning av (måtta lite på känn, börja med en matsked av varje) senap, olivolja och vatten
- Låt stå till nästa dag
- Helst dessa tillbehör: gräslök och skivade rädisor - mmm! gott
En slät kopp kaffe (13:00)
Loppet: ca 14:30-16:30
Direkteftermål: (16:30)
- En banan
- En kexchoklad
- Sportdryck!
- En kopp kaffe
Lite senare: (17:30)
1 skivad apelsin blandat med keso, russin och massor av valnötter
Därefter: 1 timme med en ständigt en salmiakpastill i munnen (råkade bli så, hävde faktiskt illamåendet)
Kvällsmat: (20:30)
Kebabpizza och läsk! Hehe!
Under natten: en liter vatten
Andra bloggar om: göteborgsvarvet, långdistanslöpning, halvmaraton, kyckling, recept, mat
Kommentarer
Trackback