Årets första pastasallad

image34

Pastasallad - det är verkligen varje sommars standarrätt hos oss.

Mitt pastasalladstips är att ta i någon ganska hett stekt grönsak, t.ex. paprika eller som här; zuccini. När grönsaken blir lite grillstekt sätter den igång att smaka så himla gott! Steker man i flödigt med olja och häller det över den kalla salladen behöver man knappt ha någon extra dressing. Jo, lite balsamvinäger är bra. Det är gott att det blandar sig lite kallt med varmt. Precis det sista kan man också slänga på budgetvarianten av rostade pinjenötter, nämligen solrosfrön, i stekpannan. Blir i princip lika gott. Här har vi också friska melon och äppleklyftor till. Körsbärstomater, salladsblad...mm. behöver jag väl inte ens nämna. Ibland är det skönt om inte receptet är för tydligt för då behöver man inte känna att man "gör fel". :-)

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Anton DTV (blondast av alla)

Hoppas du haft en bra dag och får en bra kväll :)

2008-05-16 @ 20:00:30
URL: http://detrevannerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0