Göteborgsvarvsmeny

image36

Ja, lite sent tips nu kanske... men nästa år - om du ska springa - kan jag rekommendera följande meny:

Frukost: (9:00)
  • Fil, banan och supermuslin.
  • Leverpastejmacka med gurka
  • Jos: Apelsin
  • Te: Roibus rabarbergrädd
Lunch: (11:30)
Pastasallad med senapsmarinerad kyckling. Smaskens! Så här gjorde man med kycklingen...
  • Tina kycklingfiléer och skär i bitar
  • Fräs lätt i stekpanna och stek färdigt i ugnen i ca 20 minuter med salt och vitpeppar
  • Låt svalna, lägg på ett ordentligt fat
  • Häll över en blandning av (måtta lite på känn, börja med en matsked av varje) senap, olivolja och vatten
  • Låt stå till nästa dag
  • Helst dessa tillbehör: gräslök och skivade rädisor - mmm! gott

En slät kopp kaffe (13:00)

Loppet: ca 14:30-16:30

Direkteftermål: (16:30)
  • En banan
  • En kexchoklad
  • Sportdryck!
  • En kopp kaffe

Lite senare: (17:30)
1 skivad apelsin blandat med keso, russin och massor av valnötter

Därefter: 1 timme med en ständigt en salmiakpastill i munnen (råkade bli så, hävde faktiskt illamåendet)

Kvällsmat: (20:30)
Kebabpizza och läsk! Hehe!

Under natten: en liter vatten

Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0