jag lever...

...det är väl ungefär allt man kan säga.

Såklart besviken på att Carola åkte ut, men mycket mer besviken på medias hetsjakt på henne.

En del genombrott i tanken vad beträffar forskningen förra veckan.

En del nerver i darrning angående studien som nu har börjat rulla. Kanske inte i fas med handledare? Typiskt att det ska vara så svårt att få tag på rätt person i rätt tid.

Återkommer när skrivlusten faller på.

Kram

Kommentarer
Postat av: Kusin K

Puh! Äntligen är den oroande väntan på ett nytt inlägg över. Skönt att veta att bloggen inte är nedlagd!
Beträffande hetsjakten på Carola så undrar jag hur det känns att höra så otroligt mycket negativt om sin mamma som Amadeus förmodligen inte kan undvika.

2008-03-10 @ 09:19:57
Postat av: syrran

Hej!
Jag har faktiskt också läst spaltmeter av krönikörer som försvarar Carola. Hon väcker massor av sympatier. Bara så ni inte stirrar er blinda på det negativa. Faktiskt inte läst särskilt mycket dåligt alls om henne. Bara att alla är så upprörda över kritiken mot henne. Att hon åkte ut är väl en annan sak tycker jag. Kopplar man ihop det direkt med att folk skulle ogilla henne som person tror jag man är på fel spår. Inte tänkte man så om de andra som åkte ut? Jag tror helt enkelt att det var en låt som inte satte sig. Läs t.ex. NSD:s krönikör.
http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=86650&cat=5&pageIndex=0&arkiv=False

2008-03-10 @ 10:51:15
Postat av: syrran

Ok, jag kanske talar lite emot mig själv där, NSD:s krönikör skriver ju också att han tror att folk är trötta på henne, men inte också att det här kan bli en nystart för henne. Kanske är folk trötta på Carola i tonårsförpackning?

2008-03-10 @ 10:54:53
Postat av: Kusin K

Jag tycket inte att "hatet" kommit ifrån krönikörer och recensenter. Däremot i kommentarer från svenska folket, i bloggar och som svar på t ex krönikor m m. Har samma intryck som Nunstedt: http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/1.1077043/skadegladjen-over-carolas-magplask-ar-enorm-i-stugorna
Sen tror jag inte att det hade hindrat duon från att gå vidare om de haft en riktig höjdarlåt.

2008-03-10 @ 13:05:56
Postat av: syrran

hmm, kanske det ja.

2008-03-10 @ 19:00:23
Postat av: Johan

Jag tycker att det definitivt varit en hetsjakt på Carola. Förstår inte hur det kan vara tillåtet. Var dag sedan Carola åkte till andra chansen så har det varit artiklar om henne i både Metro, Aftonbladet samt Expressen. Nu senast när Sibel och Nordman gick till final, inte var det någon av dom som var på bild i tidningarna utan istället är det Carola. När de intervjuades efter att de gått vidare var den viktigaste frågan hur det kändes att vinna över Carola. Tråkigt tycker jag!

Jag tyckte inte att Carola och Andreas låt var så bra, men nog var den bättre än Nordmans hemska kopia av "Maria går på vägen". Men det syntes att Carola och Andreas tagit illa upp av allt skriveri på scen. Jag skulle velat se dem vägra att delta istället p.g.a medias hets. Men något sådant kan väl aldrig hända. Carola och Andreas har väl för hög status och pondus på sig själva att de aldrig skulle göra något sådant.

Jag anser i alla fall att Carola är fantastisk, även om jag saknar hennes gamla stil beträffande hennes röstläge!

2008-03-10 @ 22:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0