Jobbar igen

Nu finns det inte ett spår av semester kvar. Så är det bara. Inte halvsemester, låtsassemester, bravädersemester eller förträngjobbsemester. Det är måndag och det är bara att köra. Jag har lejt min sommarledige man till att vara min bisittare. Det är så mycket lättare då. Hans funktion är typ att vakta så att jag inte börjar idiotsurfa eller nåt. Nej, inte riktigt. Vi hjälps åt lite med den beryktade fruktade gamla hemska uppgiften i academic writing som jag ännu inte lämnat in. Så lite kvar, så enkelt egentligen, men ändå så svårt att få ur händerna. Idag ska det i alla fall gå.

Hoppas alla ni andra har det bra och känner ny inspiration.

kram

Musiktävlingens upplösning

Hej bloggläsare.

Tack Linda, Mia och K för svar i musiktävlingen. Bra kämpat. Äntligen lite respons på denna - som jag själv tyckte - väldigt spännande utmaning!! :-)

Ja, precis som Mia är inne på, det finns många tolkningar av denna trio, men som Linda, och kanske också K, är inne på är svaret att Gunter ska bort. Och anledningen är:
Aint no mountin high och Mack the knife (speciellt arret på M the K, uj vad snyggt, även om framträdandet här är lite stelt) är två av de läckraste låtar som gjorts, och Dingdongsong är en av de sämsta! :-)

Dagens blogginlägg kommer från västkusten. Ingen sol, men bastu vid havet = varmt och skönt bad i alla fall = ensamma vid vattnet = lyxigt och underbart. Nu lite svärmors äpplekaka = semester!! Härligt.

Kram

(fast igår hade jag terminens första jobbmöte. Det var också kul. Jag och min kompis/handledare kollade på en av mina filmer och skissade lite på vår presentation till London. Det var idel "hålla med" och "heja på", och alltihopa avslutades med bakelser på konditori. Det är handledning det!!)

Musiktävling!!

Hello i regnet. Nu piggar vi upp oss med en tävling. Priset är en stunds självbelåtenhet.

Här är trelåtar som finns med på en helt osannolik och olaglig musiksamlings-cd (kusin K, du kanske minns, om du läser...).

Tävlingen är som en klassisk fler-än-fyra-elefanter-lek:
Tre låtar. En ska bort. Vilken och varför.

http://www.youtube.com/watch?v=4Qrjtr_uFac
http://www.youtube.com/watch?v=iPrnduGtgmc
http://www.youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg




Andra bloggar om: ,

inte badstranden

Nej, nu verkar det vara slut på det bekymmerslösa badstrandslivet. Tänk vad mycket svårare allt blir när det regnar på sommaren. Stackars alla som sitter i stugor och husvagnar. Det kan var verkligen vara hopplöst.

Jag ligger i soffan och låter fika med hallonmuffins avlösas av mozartkulor och smågodis, samtidigt som jag förfasas över en dokumentär om diskuskastaren Fernholm och doping (svt.se/play).

Åh, jag kan verkligen leva mig in i elitidrottares skade-ångest. Det är hemskt för en som hängt upp sitt liv på träning som inte får träna. När Christian Olsson gick in efter ett års rehabträning i DN-galan och hoppade 17 meter, då fick jag rysningar i hela kroppen! I nästa hopp klappade han igenom för lårmuskeln igen och fick ge upp OS. Åh fy. Christian Olsson som är en sån superman. Stackars stackars. Hoppas han hittar en ny mening med livet.

Nu, trots regn och storm för en 30-minuters promenad.

RSS 2.0